Inloggen

Op deze website zijn sommige onderdelen voorbehouden aan gebruikers van de geneesmiddelen Yaldigo® (mesalazine), Entocort® (budesonide) en Metoject® (methotrexaat), en andere onderdelen aan de professionals.

Indien u zich hier aanmeldt kunt u direct gebruik maken van de services van IBD-Care® en alle informatie bekijken of handige materialen bestellen die u kunnen helpen bij het goed gebruiken van deze geneesmiddelen.

Inloggen patiënt

Om gebruik te kunnen maken van de service en ondersteuning van IBD-Care® kunt u eenvoudig inloggen door het RVG nummer in te voeren. Dit RVG nummer kunt u vinden op de verpakking van uw medicatie.

Als u ingelogd bent heeft u direct toegang tot de gebruikersinformatie en video’s van IBD-Care® en kunt eenvoudig materialen bestellen of informatie downloaden.

Inloggen professional

De service van IBD-Care® biedt u ondersteuning bij de behandeling van uw IBD patiënten. Om gebruik te kunnen maken van de service van IBD-Care® kunt u eenvoudig inloggen en een account aanmaken.

Nadat u ingelogd bent heeft u direct toegang tot specialistische informatie voor zorgprofessionals. Ook kunt u de doseringskaarten en prikinstructies bekijken en materialen voor uw patiënt bestellen of downloaden.

Nog geen account? Klik hier om er één aan te maken.